top of page

verzekeringen

Op het vlak van verzekeringen werken wij samen met de verzekeringsmakelaar Induver Hasselt nv, FSMAnr. 13911A en zij gaan steeds op zoek naar de beste oplossing voor jou als zelfstandig thuisverpleegkundige. Via deze verzekeringsmakelaar worden u een aantal 'groepsverzekeringen' aangeboden waardoor je de voordelen van een individuele polis geniet, maar tevens ook een lage premie. Deze verzekeringsmakelaar blijft steeds waakzaam en onderzoekt regelmatig de markt zodat u steeds een optimaal voorstel heeft.

BA-verzekering

Onze burgerlijke aansprakelijkheidsverzekering bieden wij aan een zeer laag tarief aan:
Voor € 99 (Niet-leden) en € 90 (Leden) kan je bij ons een BA-verzekering afsluiten en deze gaat meteen in voege na betaling.

GI-verzekering

Daarnaast bieden wij een gewaarborgd inkomstenverzekering aan die op maat geanalyseerd wordt. We houden rekening met de persoonlijke noden en proberen de scherpste prijzen te hanteren.

Overige verzekeringen

In ons aanbod is er tevens een autopolis aan gunstige tarieven. Ook hier geniet je van de voordelen in een groepspolis.

riziv sociaal statuut

Als geconventioneerde verpleegkundige heb je elk jaar recht op het Riziv Sociaal Statuut.  Dit is een premie van 544,47 euro (wordt elk jaar geïndexeerd) die je niet rechtstreeks op je bankrekeningnummer gestort krijgt maar die je wel kan gebruiken om meer sociale bescherming en sociale voordelen te genieten, zoals een aanvullend pensioen of een verzekering gewaarborgd inkomen.

Wist je dat je al recht kan hebben op deze toelage voor het jaar waarin je afstudeert?

meer informatie gewenst?
Maak een keuze

Dankjewel voor je aanvraag.

bottom of page