top of page

gezondheid+

VP+ ondersteunt jou in alle aspecten.

Zo ook in een gezonde levensstijl. 

pexels-elly-fairytale-3822861.jpg

VP+ organiseert in samenwerking met goedbezig pilates en yoga sessies zowel online als bij ons in de Cave op maan- en woensdagen. Pilates is een uitgebreid systeem van doordachte en specifieke oefeningen die uitgevoerd worden op een oefenmat en in een bepaalde volgorde.

Het systeem volgt de principes van het zeer bewust bewegen met controle en beheersing, dus met een intense concentratie, een specifieke ademhaling, het werken vanuit het centrum/powerhouse en dat alles met vloeiende bewegingen.

Het verenigt lichaam en geest en creëert een meer gestroomlijnd lichaam.

Voor de beoefenaar die regelmatig en met precisie traint levert het prachtige resultaten met aangename voordelen en aspecten in het dagelijks leven.

pilates/yoga

pexels-cedric-fauntleroy-4270365.jpg

Wij merken dat veel thuisverpleegkundigen moeite hebben met grenzen stellen.  Een burn-out loert om de hoek.  Het is niet voor niks de ziekte van deze tijd. 

Ook patiënten hebben meer nood aan psychische ondersteuning.  Er heerst meer angst, eenzaamheid,…  Thuisverpleegkundigen vangen al veel op maar misschien heeft je patiënt nood aan een extra mentale ondersteuning.

VP+ probeert thuisverpleegkundigen op te vangen maar wij zijn geen psychologen. Vandaar dat wij een samenwerking zijn aangegaan met een expertenteam van psychologen. 

De communicatiegroep in Hasselt is een dynamische, multidisciplinaire groepspraktijk voor psychotherapie, die jou of je patiënten hiermee kan ondersteunen.

Om een gesprek aan te vragen met één van de therapeuten kan je het online aanmeldformulier (www.communicatiegroep.be/contcat) invullen of een mail sturen naar communicatiegroep@skynet.be

psychische 

ondersteuning

bottom of page