top of page

deel uw zorg

Een handje hulp is altijd welgekomen. Dat kan fysieke zorgverstrekking zijn of een eenvoudig babbeltje bij de koffie. Kleine taken dragen soms een grote impact. Aan welke kant van de hulp sta jij?

pexels-cottonbro-4107286.jpg

Schoonmaken, koken, strijken of boodschappen doen, het kan allemaal. Merk je bij je patiënten dat het huishouden wat moeilijker loopt? Misschien kunnen enkele uurtjes extra hulp in het huishouden wel helpen. 

Maar ook jij als verpleegkundige hebt uren te kort op een dag: wassen, koken, poetsen,... het moet allemaal snel tussendoor. Investeer in jezelf en misschien is een huishoudhulp met dienstencheques wel de oplossing.

Dienstencheques

pexels-andrea-piacquadio-3768114 (1).jpg

Op zoek naar hulp?
 

Je hebt zo van die dagen dat het je simpelweg te veel wordt. Supermensen bestaan alleen in stripboeken. Een handje hulp dichtbij is daarom welgekomen. Of het nu om fysieke zorg, nachtelijk waken, reparatieklusjes of een gezellig tasje koffie gaat. Trixxo Exxtra is een erkend zorgplatform dat op zoek gaat naar de juiste hulp voor jou of je hulpbehoevende. Geef aan wat je zoekt, wij leveren de perfecte match.

Beschik jij over een PVB of PAB budget? 

Maak er dan gebruik van! Trixxo Exxtra is erkend door het Vlaams Agentschap voor Personen met een Handicap (VAPH). Zo komt ook je huidige hulp in aanmerking voor een vergoeding én verzekering.

Steek je graag een handje toe?

Goed nieuws, want de vraag naar hulp is groot! Geef aan welke taken je zou willen uitvoeren en Trixxo Exxtra zoekt meteen jouw match. Hou je van tuinieren, koken of klussen? Deel dan je talenten! Een klein handje hulp kan een groot verschil maken in de dag van een hulp- behovende. Bovendien houd je er zelf een aardig bedrag aan over. En een dankbare glimlach natuurlijk.

zorgdelen

bottom of page