Hoe factureer ik?

Thuisverpleging zonder administratieve verplichtingen bestaat niet. Administratie vereenvoudigen kan. VP+ ondersteunt je hierin.

 VP+ biedt voor ieder een oplossing. 

  • Centrale inning: in dit systeem bezorg je ons alle gegevens van je patiënten, wij zorgen voor de rest: de volledige facturatie, de opvolging van betalingen, de opvolging van toiletaanvragen, wij betalen je binnen de maand uit en volgen alle correcties van de mutualiteiten op. Een heel transparant systeem, het enige dat jij nog moet doen, is controleren. 
  • De VP-tariferingsdienst: al lerenderwijs krijg je de tariferingstechniek onder de knie en heb je bovendien controle op de verwerking van je prestaties zonder dat de uitbetaling in gedrang komt of vertraging oploopt. Onze tariferingsdienst legt je geleidelijk aan uit hoe en welke formulieren en berichten dienen opgevolgd te worden. 
  • Eigen facturatie: Je hebt de tariferingstechniek onder de knie en je bent klaar om je eigen facturatie te doen. Wij leren je op 3 lessen hoe je alle prestaties kan ingeven in je eigen softwarepakket. 

Zit je met concrete vragen over je facturatie en/of verpleegdossier? Wij organiseren regelmatig workshops hierover. Houd onze opleidingen zeker in de gaten.