Verpleegacademie

Donderdag 19 september 2019 van 10:00 tot 17:00

Roeselstraat 5-7, 3511 Hasselt

Leden: € 60 (volledige dag) - € 30 (RIZIV-namiddag), niet-leden: € 75 (volledige dag) - € 35 (RIZIV-namiddag)

Ga je starten als zelfstandige verpleegkundige maar is het nog niet helemaal duidelijk wat je allemaal in orde moet brengen en waar je voor wat terecht kan? Op regelmatige tijdstippen organiseert VP+ een dagopleiding voor beginnende zelfstandige thuisverpleegkundigen, de Verpleegacademie. Maar ook voor de meer ervaren thuisverpleegkundige kan de Verpleegacademie een meerwaarde bieden! Kan jij een RIZIV-update gebruiken? Kom dan naar de namiddagsessie van 13u30-17u!

Prijs volledige dag: leden € 60, niet-leden: € 75 Prijs RIZIV-namiddag: leden: € 30, niet-leden: € 35

 

Voormiddag:

Hoe start ik op als zelfstandige thuisverpleegkundige?

Welke verzekeringen heb ik nodig?

Hoe pak ik mijn boekhouding aan?

De administratie van een zelfstandige thuisverpleegkundige.

 

Namiddag: RIZIV-regelgeving:

tarieven (theorie en praktijk)

Katz scores

Op welke premies heb ik recht?

Hoe hou ik een goed verpleegdossier bij?

GDPR (privacywetgeving)

 

Kom je de hele dag? Wij zorgen ‘s middags voor een lichte maaltijd. Kom je enkel in de namiddag maar wil je wel graag een maaltijd? Dat kan voor € 10 (wel even doorgeven op voorhand). Iedere deelnemer ontvangt: de volledige syllabus GDPR-bundel VP-Portfolio (t.w.v. € 30!) Bijscholingsattest (rizivregelgeving)

Schrijf je in voor deze opleiding

Vul het formulier hieronder in en schrijf je in voor deze opleiding. Gelieve ten laatste 5 dagen op voorhand te verwittigen indien je niet aanwezig kan zijn. Om organisatorische redenen zijn we verplicht een kost van € 10 + btw aan te rekenen indien er niet tijdig geannuleerd wordt.. Iedere deelnemer ontvangt een bijscholingsattest