Het economische en fiscale aspect is een essentieel onderdeel van een zelfstandige praktijk. Vandaar nemen wij al 25 jaar de belastingsaangiften van individuele verpleegkundigen en vennootschappen voor onze rekening.

Onze troeven

Accuraat reageren, adviezen geven, opvolgen, de klant contacteren op regelmatige tijdstippen, boekhouding in 'verpleegtaal', grenzen verleggen en alternatieve oplossingen zoeken zijn onze troeven. Daarnaast overleggen wij regelmatig met andere boekhouders en specialisten zoals notarissen, advocaten, mutualiteiten, verzekeringsmaatschappijen etc. 

Drie evaluaties per jaar

Op een eenvoudige manier proberen wij de zelfstandige zorgverstrekkers een beeld te geven van hun zaak. Het fiscale gedeelte is belangrijk, maar de klant inzicht verschaffen in de eigen praktijk staat bovenaan op de prioriteitenlijst. Door ons permanent evaluatiesysteem waarbij wij onze klanten gemiddeld drie maal per jaar uitnodigen voor een gesprek, kunnen de nodige correcties uitgevoerd worden en kan het boekhoudkundig jaar naar verwachtingen afgesloten worden. 

Starters

Startende zelfstandige thuisverpleegkundigen adviseren we om een vrijblijvende afspraak vast te leggen zodat we onze werkwijze kunnen toelichten.

Gerelateerde diensten